<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
4 uur.
Geluid:
Incl. licht en geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
Van € 995,- nu € 695,-Leve de Lol Party boeken?Ed Nieman is nu ook te boeken in een speciaal avondvullend programma:

- Een 4 uur durende feestelijke show, incl. lichtshow en geluid.
- Allround feest-DJ Ed Nieman
- En natuurlijk een spetterend optreden van Ed Nieman


Leve de Lol Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Leve de Lol Party: Leve de Lol Party huren, Leve de Lol Party inhuren, Leve de Lol Party boeken, boekingen Leve de Lol Party, artiestenbureau Leve de Lol Party, artiestenburo Leve de Lol Party, prijs Leve de Lol Party, boekingskantoor Leve de Lol Party, Leve de Lol Party kosten, Leve de Lol Party management

Leve de Lol Party
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten