<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Incl. geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Jeffrey boeken?Jeffrey’s muzikale avontuur begon al op zeer jonge leeftijd, oftewel muziek werd bij hem met de bekende paplepel ingegoten.

Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in het coverband circuit werd het tijd voor een wending in zijn carrière. Er werd gekozen om naar de voorgrond te treden.

Jeffrey’s eerste single in 2014 “Laat mij maar gaan” is slechts een voorproefje van wat deze allround topper allemaal in zijn mars heeft. Met een repertoire dat jong en oud aan zal spreken weet hij overal een feestje van te maken, of het nou de oude disco knallers uit de jaren 80 & 90 zijn of de hedendaagse top 100, Nederlands, Engels en Duits talige nummers niets is te gek maar wel alles op zijn eigen manier en dat weet men te waarderen.

Sinds eind 2014 is hij met zijn huidige producer (Gerjo Gielen) hard aan het werk aan een nieuwe single die op 20 maart het daglicht zal zien. Samen met Soundstudio Deyoso uit Boekel is de weg bepaald die Jeffrey gaat bewandelen in 2015……

Overtuig u zelf van een Allround topper die u avond tot een compleet feestje weet te maken.


Jeffrey boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jeffrey: Jeffrey huren, Jeffrey inhuren, Jeffrey boeken, boekingen Jeffrey, artiestenbureau Jeffrey, artiestenburo Jeffrey, prijs Jeffrey, boekingskantoor Jeffrey, Jeffrey kosten, Jeffrey management