<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 4.750 ex btw ex BUMADrukwerk boeken?Dertig jaar na de hit Je Loog Tegen Mij hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het plan opgevat om dit nummer met een band nieuw leven in te blazen. 2012 is dan ook het jaar waarin zij als DRUKWERK 2012 Drukwerk spelen en een toer door Nederland gaan maken.

De ontstaansgeschiedenis van DRUKWERK 2012 is vrij eenvoudig.
In 2011 waren toetsenist Bram Slinger en gitarist Mike Floris gevraagd samen op te treden bij een zomerfeest in Westzaan. Op het aankondigingsbord aan de weg stond o.a. vermeld: workshop bloemschikken met slinger en lampion. Tijdens het spelen vroeg iemand uit het publiek hoe de band heette. Mike zei spontaan: ‘Ik heet Slinger’, waarop Bram volgde met: ‘... en ik Lampion.’ Kort daarop werd Bram gevraagd een band te regelen voor het jubileumconcert van het Zaandijks Fanfare Corps. Mike Floris was meteen van de partij en de ritmesectie werd gevonden in bassist Erik Bes en drummer George Menkveld. Omdat ze naast nummers van de Beatles en de Stones ook nummers van DRUKWERK wilden spelen vroeg Bram zijn vader om bladmuziek. Na een aantal repetities kwam de vraag of Harry geen gastzanger wilde zijn. Harry schoot in de lach; gastzanger van zijn eigen nummers! Maar samen met zijn zoon op het podium staan was toch wel een stille wens. Het optreden werd een grandioos succes en niet in de laatste plaats voor de band zelf.

Er volgden optredens bij Parkpop in Krommenie en bij Wormer Live. De bandleden raakten goed op elkaar ingespeeld.

De winter van 2011 – 2012 hebben de muzikanten gebruikt om niet alleen de hits, maar ook minder bekende stukken uit de beginperiode van DRUKWERK in te studeren.

Een ding is zeker: waar de mannen spelen is het meteen feest en rock ‘n rollen met DRUKWERK 2012


Drukwerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Drukwerk: Drukwerk huren, Drukwerk inhuren, Drukwerk boeken, boekingen Drukwerk, artiestenbureau Drukwerk, artiestenburo Drukwerk, prijs Drukwerk, boekingskantoor Drukwerk, Drukwerk kosten, Drukwerk management

Drukwerk
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten