<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
In overleg.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.495,- ex btw en ex BUMAHarry Slinger boeken?Wie kent het hoofddeksel van Harry Slinger niet? In een moderne act brengt hij alle oude nummers nog eens ten gehore. Harry Slinger kreeg grote bekendheid met het nummer 'Je loog tegen mij' samen met zijn groep Drukwerk. De jaren na Drukwerk treedt Harry Slinger solo op. In 2001 verscheen twintig jaar na de eerste release opnieuw 'Je Loog Tegen Mij' op single. In 2002 verscheen de 4CD-boxset 'Je Loog Tegen Mij' en bevat een overzicht van de 12½-jarige carrière van Drukwerk aan de hand van 81 liedjes plus een door voormalig bandlid Edwin Gitsels geschreven 36-pagina's tellend boek. De samenstelling is in handen van Harry Slinger, Edwin Gitsels en Gerrit Haak, de man die Drukwerk in 1981 heeft ontdekt. Rondom de gemeenteraadsverkiezingen verschijnt de single Hallo Den Haag. In 2005 maakte hij zijn musicaldebuut in Ti-TA Tovenaar. Als opa Tovenaar was Harry dagelijks te zien in het Efteling theater. Daarna speelde hij een dubbelrol in het theaterstuk 'Het Heilig Vuur' voor stichting 'De Zonnebloem'. Feesttenten, discotheken, kroegen en zalen krijgt hij plat. Hij zingt tijdens zijn 30-minuten durende solo-optreden vele bekende hits uit het heden en het verleden. In krap een uur tijd weet hij zijn publiek tot een hoogtepunt te brengen. Geen 'ik wil die handjes zien' of 'is everybody happy?', maar door zijn eigen enthousiasme en pakkende teksten tussen de nummers door, kan Slinger tot op de dag van vandaag mensen entertainen. Een volksvermaker pur sang, zoals je er in dit vak niet veel meer tegenkomt. En dat alles zonder noemenswaardig veel op de radio te worden gedraaid of met zijn kop op de tv te verschijnen.

Harry Slinger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Harry Slinger: Harry Slinger huren, Harry Slinger inhuren, Harry Slinger boeken, boekingen Harry Slinger, artiestenbureau Harry Slinger, artiestenburo Harry Slinger, prijs Harry Slinger, boekingskantoor Harry Slinger, Harry Slinger kosten, Harry Slinger management

Harry Slinger
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten