<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
Incl. licht en geluid
Bezetting:
2-4
Prijs: *
€ 3.995 ex btw ex BUMAJetzt Gehts Los boeken?Met een show van Jetzt Geht's Los! kunt u een keuze maken een Duitstalige stimmungsband en 2 tot 4 artiesten in een avondvullend programma. De bands en artiesten zijn speciaal voor Jetzt Geht's Los! geslecteerd en zij zorgen dan ook voor een ongekende stimmungsgarantie. De show wordt omlijst door prefect licht en geluid. Het podium wordt helemaal in stijl aangekleed. Per show zal volledig op maat gemaakt artwork en reclamemateriaal (posters/flyers) worden aangeleverd.

Jetzt Geht's Los! heeft een samenwerkingsverband met Hansen Dranken in Linne. Door een beroep te doen op (in sommige gevallen slechts een deel) van uw drankenpakket voor deze avond kunnen vaak hoge kortingen op het uitkoopgage worden verkregen. Kortingen op dranken en witbier en aankleding in Tirolerstijl van uw lokatie.


Jetzt Gehts Los boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jetzt Gehts Los: Jetzt Gehts Los huren, Jetzt Gehts Los inhuren, Jetzt Gehts Los boeken, boekingen Jetzt Gehts Los, artiestenbureau Jetzt Gehts Los, artiestenburo Jetzt Gehts Los, prijs Jetzt Gehts Los, boekingskantoor Jetzt Gehts Los, Jetzt Gehts Los kosten, Jetzt Gehts Los management

Jetzt Gehts Los
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten