<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
In overleg.
Geluid:
In overleg.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagDotan boeken?Met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land, is de Amsterdamse singer-songwriter Dotan terug. Het album is op vrijdag 31 januari uitkomen en werd op woensdag 29 januari 2014 gepresenteerd in een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

Het geluid van het nieuwe album valt te omschrijven als dynamisch, rauw, intens en soms dreigend. Leegte wordt opgevolgd door een explosie, akoestische kleine liedjes worden afgewisseld met grootse liedjes, maar centraal blijft de akoestische gitaar en de stem van Dotan. Na een intensieve samenwerking met Chris Bond (Ben Howard, Monica Heldal) in het zuidelijke puntje van Devon in Engeland, besloot Dotan om de productie van het album zelf op zich te nemen.

“De visie voor het geluid van de plaat was duidelijk geworden en die had ik eigenlijk al vanaf het moment dat ik de liedjes schreef. Ik wist heel goed wat ik wilde met de liedjes, maar had nog nooit een productie van een album gedaan. Ik heb bevriende muzikanten gebeld, een maand lang een studio gehuurd en de rest gewoon afgemaakt in mijn eigen woonkamertje in hartje Amsterdam. Als je goed luistert hoor je zelfs de mensen op straat en de tram die voorbij rijdt”.

Daarnaast speelt de zee een belangrijke rol op de plaat.

“Ik heb in verschillende landen zeegeluiden opgenomen (Israel, Engeland, Nederland, Noorwegen) en die geluiden verwerkt in de verschillende liedjes”.

Belangrijk voor hem is dat hij zelf altijd de touwtjes in handen heeft.

“Nu is het gewoon met de billen bloot en gaan. Dat voelt heel goed, maar ook kwetsbaar en doodeng. Eigenlijk heb ik het gevoel dat het nu pas allemaal gaat beginnen”!


Dotan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dotan: Dotan huren, Dotan inhuren, Dotan boeken, boekingen Dotan, artiestenbureau Dotan, artiestenburo Dotan, prijs Dotan, boekingskantoor Dotan, Dotan kosten, Dotan management

Dotan
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten