<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
60 min.
Geluid:
Excl. geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.495,- ex. btw en ex. BUMADave Roelvink boeken?Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam. In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger. De goede looks en het onbevangen karakter van Dave Roelvink blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard.

Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”. Medio 2014 raakt Dave Roelvink in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.

Momenteel richt Dave zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic.

In februari 2015 is op RTL5 de reality-soap “De Roelvinkjes” gestart waarin te zien is hoe de familie Roelvink door het leven gaat.


Dave Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dave Roelvink: Dave Roelvink huren, Dave Roelvink inhuren, Dave Roelvink boeken, boekingen Dave Roelvink, artiestenbureau Dave Roelvink, artiestenburo Dave Roelvink, prijs Dave Roelvink, boekingskantoor Dave Roelvink, Dave Roelvink kosten, Dave Roelvink management

Dave Roelvink
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten