<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
30 min.
Geluid:
Tape act. Incl. geluid voor artiest M-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.André Hazes Jr. boeken?André Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Voor het televisieprogramma "In duet met Hazes" zong Dré Hazes het lied "Bedankt mijn vriend" van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40. Hazes junior is een broer van zangeres Roxeanne Hazes. Zijn moeder is Rachel Hazes. Hij hield tijdens de begrafenis van zijn vader in de Amsterdam ArenA een emotionele toespraak. Nu is hij in de voetsporen getreden van zijn vader. Ook deed Andre Hazes Jr. mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op 't het ijs voor het goede doel.

Eind 2014 won André het populaire Avrotros programma “De Beste Zangers Van Nederland”. Hij scoorde een nummer-1 hit met de single “Ik Leef Mijn Eigen Leven”, kreeg een gouden plaat en ontving, als klap op de vuurpijl, de Buma-award voor de beste single.

Het succes op de valreep van 2014, werd in 2015 opgevolgd met de hit “Leef”. Een op het lijf geschreven song en uitgebracht door Dino Music. Naast de hoogste noteringen in de hitlijsten is “Leef” volgens de statistieken een van de meest afgespeelde liedjes in de vaderlandse horeca. Verklaart dat de rijkelijk gevulde agenda? Wij denken slechts voor een deel. De sympathieke Hazes telg is een echte charmeur en steelt de harten van jong en oud. Zijn ster is rijzende dus ook in 2016 en daarna zullen we veel van hem horen en zien. Tijdens het 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.


André Hazes Jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords André Hazes Jr.: André Hazes Jr. huren, André Hazes Jr. inhuren, André Hazes Jr. boeken, boekingen André Hazes Jr., artiestenbureau André Hazes Jr., artiestenburo André Hazes Jr., prijs André Hazes Jr., boekingskantoor André Hazes Jr., André Hazes Jr. kosten, André Hazes Jr. management

André Hazes Jr.
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten