<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
90 min + 30 min Meet & Greet.
Geluid:
Incl. TimTower plus draaitafels op basis van inprikken.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 550,- ex. btw en ex. BUMADJ Timmie Tirol boeken?DJ Timmie Tirol is het afgelopen jaar enorm gegroeid!
(Qua ervaring en performance dan ;-) Zo heeft deze kleinste DJ van Europa het afgelopen jaar op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde hij onlangs bij RTL4 - De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, was hij deze zomer te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis 'Apenstreken' en mocht hij in november 2014 schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!

Oepsie Angela, was ist’n das da?? In de speciaal voor hem ontworpen TimTower (een torentje compleet met draaitafels, verlichting en special effects) verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich & grosses Fest’ te gaan bouwen.

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’...het komt allemaal voorbij

Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan!


DJ Timmie Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ Timmie Tirol: DJ Timmie Tirol huren, DJ Timmie Tirol inhuren, DJ Timmie Tirol boeken, boekingen DJ Timmie Tirol, artiestenbureau DJ Timmie Tirol, artiestenburo DJ Timmie Tirol, prijs DJ Timmie Tirol, boekingskantoor DJ Timmie Tirol, DJ Timmie Tirol kosten, DJ Timmie Tirol management

DJ Timmie Tirol
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten