<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitor-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.395,- ex btw ex BUMARonnie Ruysdael boeken?Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Sinds 1-1-2010 gaat Ronnie, beter bekend als ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger het land in. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Blauw van de sangria, Japapa en M’n fiets is gejat:

Alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. Feesttenten, officiële bijeenkomsten, discotheken, popfestivals, Niets is hem te gek en alles is leuk.

Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto

‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’


Ronnie Ruysdael boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ronnie Ruysdael: Ronnie Ruysdael huren, Ronnie Ruysdael inhuren, Ronnie Ruysdael boeken, boekingen Ronnie Ruysdael, artiestenbureau Ronnie Ruysdael, artiestenburo Ronnie Ruysdael, prijs Ronnie Ruysdael, boekingskantoor Ronnie Ruysdael, Ronnie Ruysdael kosten, Ronnie Ruysdael management

Ronnie Ruysdael
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten