<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x20 min.
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 795,- ex btw ex BUMAZanger Rinus boeken?De nieuwe internet-sensatie van Nederland!! Deze Drachtenaar zet heel Nederland op z’n kop met zijn singles. De Wereld Draait Door, Carlo & Irene, Radio 538, 3 FM, allemaal hebben ze al aandacht besteedt aan deze singles.

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, vergaarde in korte tijd grote populariteit op internet door hits als “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Met Romana op de scooter”.

In 2009 bracht Rinus het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De TV draait door’.

Hierna volgden nog meer clips zoals He Kastelein (2010) en Met Romana op de Scooter. Het laatste nummer werd op 8 juli 2011 op YouTube gezet en haalde binnen 5 dagen meer dan 300.000 ‘views’. Het nummer trok ook internationaal bekijks: op het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post werd een artikel aan de clip besteed.

Rinus werkt en woont in Drachten en woont sinds 1998 samen met zijn vrouw Deborah. Zij gaat vaak met Rinus mee naar optredens, maar haar aanwezigheid kan niet gegarandeerd worden.


Zanger Rinus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Zanger Rinus: Zanger Rinus huren, Zanger Rinus inhuren, Zanger Rinus boeken, boekingen Zanger Rinus, artiestenbureau Zanger Rinus, artiestenburo Zanger Rinus, prijs Zanger Rinus, boekingskantoor Zanger Rinus, Zanger Rinus kosten, Zanger Rinus management