<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x4 uur.
Geluid:
tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Johnny Gold boeken:
Zanger

Johnny Gold boeken?Johnny Gold is te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde Drive-In Show, het Mega Meezing Spektakel … 4 uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor een spetterend live optreden van hemzelf, verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, ‘als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze “, maar houdt u van Seventies, en/of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest!

Johnny Gold boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Johnny Gold: Johnny Gold huren, Johnny Gold inhuren, Johnny Gold boeken, boekingen Johnny Gold, artiestenbureau Johnny Gold, artiestenburo Johnny Gold, prijs Johnny Gold, boekingskantoor Johnny Gold, Johnny Gold kosten, Johnny Gold management

Johnny Gold
Follow me on Twitter Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten