<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Op Aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op Aanvraag.Ed Nieman boeken?De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol“. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door bijna elke artiest in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense. De stem op deze nationale feestklassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden nog vele hits zoals “Maria Maria“, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita“.

Een echt grote hit had Ed in 2010 met het nummer “Meid van de straat“. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Eind 2011 komt er wederom een single van Ed uit. De titel is “Kun je mij vergeven?“.

Live maakt Ed Nieman tijdens zijn optredens veel indruk. Ed Nieman weet grote zalen moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman overal voor een geweldige ambiance!


Ed Nieman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ed Nieman: Ed Nieman huren, Ed Nieman inhuren, Ed Nieman boeken, boekingen Ed Nieman, artiestenbureau Ed Nieman, artiestenburo Ed Nieman, prijs Ed Nieman, boekingskantoor Ed Nieman, Ed Nieman kosten, Ed Nieman management

Ed Nieman
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten