<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitor-set inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 595,- ex btw ex BUMAFrans Theunisz boeken?Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel en scoorde met de Nachroave voor het eerst landelijk in 1995 met Sjeng Aon De Geng, een monsterhit die 21 weken in de Nederlandse Top 40 staat. Er gaan 68000 singles en 40000 albums van “Aon de Geng” over de toonbank.

Onder de naam Nachroaf F. Theunisz vervolgt Theunisz zijn weg solo. Met succes.


Frans Theunisz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Frans Theunisz: Frans Theunisz huren, Frans Theunisz inhuren, Frans Theunisz boeken, boekingen Frans Theunisz, artiestenbureau Frans Theunisz, artiestenburo Frans Theunisz, prijs Frans Theunisz, boekingskantoor Frans Theunisz, Frans Theunisz kosten, Frans Theunisz management

Frans Theunisz
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten