<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.595,- ex btw ex BUMAStef Ekkel boeken?Deze geweldige zanger had in zijn 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje“, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot“. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Na de single “Ik heb je sleutel weggesmeten!” verschijnt er in de zomer van 2011 een fantastische feestknaller: “WAARHEEN, WAARVOOR“. Het oude lied van Mieke Telkamp is in een zeer verrassend jasje gestoken…Het nummer is één van de grootste hits tijdens het carnaval van 2012. En meteen daarna volgt alweer een nieuwe knaller: “De zwerver van Amsterdam”.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!


Stef Ekkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Stef Ekkel: Stef Ekkel huren, Stef Ekkel inhuren, Stef Ekkel boeken, boekingen Stef Ekkel, artiestenbureau Stef Ekkel, artiestenburo Stef Ekkel, prijs Stef Ekkel, boekingskantoor Stef Ekkel, Stef Ekkel kosten, Stef Ekkel management

Stef Ekkel
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten