<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.595,- ex btw ex BUMADjango Wagner boeken?De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Nu, zo’n twee jaar later, kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina” en “Maar toch blijf je me trouw” en de Kerstsingle: “Ik kom naar huis“.

Inmiddels is Django een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imponerend stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium die beschikt over een zeer innemende uitstraling.

In april van 2012 treedt Django voor het eerst op met band. Hollywood Boulevard, de voormalige band van André Hazes, is bereid gevonden om Django van een perfecte muzikale begeleiding te voorzien.

Vanaf heden is Django Wagner niet alleen te boeken als tape- act maar ook met live begeleiding van Hollywood Boulevard. Informeer naar de mogelijkheden voor dit unieke concept!


Django Wagner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Django Wagner: Django Wagner huren, Django Wagner inhuren, Django Wagner boeken, boekingen Django Wagner, artiestenbureau Django Wagner, artiestenburo Django Wagner, prijs Django Wagner, boekingskantoor Django Wagner, Django Wagner kosten, Django Wagner management