<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.295,- ex btw ex BUMAGrad Damen boeken?Grad Damen trad al op 17-jarige leeftijd op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers’ vader. De serieuze doorbraak volgde in 2000 met “Alisha“, een vertaling van Julio Iglesias’ “Un canto a Galicia“. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw tegen met wie hij twee zonen heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privé-optreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.

Andere hits van Grad zijn: “Dromen worden waar“, “Ik neem je mee“, “Zomaar” en “Liefde“.

Begin 2010 scoorde Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer “Ik hou het meest van jou” was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent.

In 2012 komt Grad Damen terug met “Lach nog heel even“. De single wordt met open armen ontvangen omdat volgens fans en kenners Grad Damen hiermee terug keert naar zijn oude vertrouwde sound.


Grad Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Grad Damen: Grad Damen huren, Grad Damen inhuren, Grad Damen boeken, boekingen Grad Damen, artiestenbureau Grad Damen, artiestenburo Grad Damen, prijs Grad Damen, boekingskantoor Grad Damen, Grad Damen kosten, Grad Damen management

Grad Damen
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten