<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.695,- ex btw ex BUMADe Alpenzusjes boeken?De Alpenzusjes zijn sinds 2011 terug in een geheel nieuwe samenstelling. Helemaal van deze tijd met een frisse uitstraling en met bijpassende kleding verzorgen ze een uniek optreden!

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen aan Chantal en Apolonia is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat ze geweldige zangeressen en rasentertainers zijn.

De eerste single “Naar voren, naar achter” was tijdens het carnaval van 2011 één van de meestgedraaide platen en ook de opvolger “Jungledans” deed het ernom goed in het uitgaanscircuit.

Voor de carnaval van 2012 werd de single “Hutje op de hei” uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval!

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hits van de zusjes… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.


De Alpenzusjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Alpenzusjes: De Alpenzusjes huren, De Alpenzusjes inhuren, De Alpenzusjes boeken, boekingen De Alpenzusjes, artiestenbureau De Alpenzusjes, artiestenburo De Alpenzusjes, prijs De Alpenzusjes, boekingskantoor De Alpenzusjes, De Alpenzusjes kosten, De Alpenzusjes management

De Alpenzusjes
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten