<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Tot max. 400 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
7
Prijs: *
€ 2.995,- ex.btw en BUMABoulevard boeken?De band Boulevard is sinds begin jaren ’90 al"‘on the road". Met al meer dan 2000!! optredens op zak heeft de band door de jaren heen onmisbare ervaring opgedaan, waardoor ze feilloos aanvoelt wat een avond nodig heeft om een onvergetelijk feest van te maken.

Door de jaren heen deed de band verschillende shows, waaronder de spraakmakende show ‘ The Hitstory’, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed een theatertournee en begeleidde verschillende artiesten.

Ook maakte de band verschillende trips naar het buitenland, waar ze optredens deden in Duitsland, België, Italie en Maleisië.

De 4 topmuzikanten, de zeer ervaren energieke zanger/gitarist én de twee spetterende zangeressen zorgen er met hun sterke songs en verrassende medleys voor dat iedereen een geweldige avond beleeft, die van échte muziek houdt.

Je eigen Playlist samenstellen?

Jij als klant, als bedrijf, als dorp, als bruidspaar, bepaalt wat Boulevard op jouw feest gaat spelen! Hoe?

Met behulp van een link die speciaal voor jouw feest wordt gemaakt, kom je terecht op jouw persoonlijke pagina van de website: www.jouwlijst.nl

Laat de medewerkers van je bedrijf, jullie dorp, of jouw familie, naar deze site gaan en zij mogen stemmen op een lange lijst met mooie klassiekers, vette recente hits, of toppers uit ‘de oude doos’.

Zo wordt jouw feestavond helemaal op maat gemaakt; Ondersteund met videoprojecties, wordt er door de avond heen langzaam afgeteld naar dé nummer 1-hit van jouw feest!

Details:
- ook kunnen er op verzoek een klein aantal songs worden toegevoegd aan de al bestaande lijst.
- Uiterlijk 2 weken vòòr het geplande optreden wordt het stemmen ‘gesloten’, zodat de band zich nog kan voorbereiden op eventueel nieuwe, nog toegevoegde songs.


Boulevard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Boulevard: Boulevard huren, Boulevard inhuren, Boulevard boeken, boekingen Boulevard, artiestenbureau Boulevard, artiestenburo Boulevard, prijs Boulevard, boekingskantoor Boulevard, Boulevard kosten, Boulevard management

Boulevard
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten