<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 795,- ex btw ex BUMAArjon boeken?Zanger Arjon is afkomstig uit Made. Het is een jonge zanger met een geweldige uitstraling die met veel enthousiasme het publiek weet te vermaken. Hij deed ervaring op als zanger van de roemruchte Après-ski hut te Rotterdam. Daar heeft hij geleerd hoe hij het publiek moet vermaken en is hij een top-entertainer geworden. Niet alleen trad hij op in de vaste locatie van de Skihut, maar ging hij ook mee met de Après-ski hut on Tour”.

Arjon maakte zelf al een aantal singles waaronder “Ik hou van alle vrouwen“, een remix van de feestklassieker van Hans de Booy en “Daar aan die Costa“.

Zijn laatste single “Zakka Zakka” komt uit in juni van 2011. Het nummer zal de boeken in gaan als dé zomerhit van 2011! De zomerse succesformule krijgt in 2012 een vervolg met “Schudden” (Feat. DJ Nelis), opnieuw een super vrolijk en dansbaar nummer dat het erg goed doet in de cafés en discotheken.


Arjon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Arjon: Arjon huren, Arjon inhuren, Arjon boeken, boekingen Arjon, artiestenbureau Arjon, artiestenburo Arjon, prijs Arjon, boekingskantoor Arjon, Arjon kosten, Arjon management

Arjon
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten