<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw ex BUMADouble Dj boeken?Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: “Roeien, zeilen, vissen“, “Zwaai eens even naar mijn vogeltje” en “Ja, die van jou die is te klein“? In het voorjaar van 2010 verschijnt weer een enorme feesthit: “Boven op de Berg“.

En het jaar is nog niet om! De zomer van 2010 belooft voor de Double DJ’s een hete te worden. Hun single: “De reddingsboot” is één van de zomerhits van 2010!!

In het voorjaar van 2011 verschijnt hun plaat: “Goeie vrienden” die het met het carnaval weer geweldig doet. In november van hetzelfde jaar verschijnt wederom een nieuw feestnummer met als titel: “VIVA! HET LEVEN IS EEN FEEST!“. Dit lied zal het in de feestelijke wintermaanden op menig feestje goed doen en zal zeker met carnaval 2012 een topper blijken te zijn.

De Double DJ’s hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feesthits gehad waardoor een optreden van dit duo een half uur lang één groot feest der herkenning is.

Let op: Double DJ’s zijn een zang-act en treden niet op als DJ.


Double Dj boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Double Dj: Double Dj huren, Double Dj inhuren, Double Dj boeken, boekingen Double Dj, artiestenbureau Double Dj, artiestenburo Double Dj, prijs Double Dj, boekingskantoor Double Dj, Double Dj kosten, Double Dj management

Double Dj
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten