<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw ex BUMAMulder en Mulder boeken?Als ex-Havenzanger weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij, samen met zoon Wesley, na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.

Sinds de zomer van 2008, toen hun eerste grote hit “Cheerio” verscheen, treedt dit duo met veel succes op in heel Nederland. Het nummer is in het uitgaansleven een veelgedraaide partyhit. In april 2009 kwamen Mulder & Mulder uit met een liedje met een wat ongewone titel “Alarmfase Rood“. Dit super feestnummer stond vele weken in de Hitparade en zorgde ervoor dat Mulder & Mulder definitief een plek veroverden op de Nederlandse podia.

Vanaf 2012 gaan Mulder en Mulder samenwerken met een nieuw platenlabel. Op Berk Music verschijnt in maart het aanstekelijke feestnummer “Ben in de hemel” dat wekenlang in de diverse hitlijsten staat genoteerd. Meteen daarna, halverwege de maand mei, verschijnt hun zomerhit getiteld: BAM BAM!

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na zeven hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige feestcircuit. Met hun vrolijke en opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze keer op keer iedereen weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!


Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Mulder en Mulder: Mulder en Mulder huren, Mulder en Mulder inhuren, Mulder en Mulder boeken, boekingen Mulder en Mulder, artiestenbureau Mulder en Mulder, artiestenburo Mulder en Mulder, prijs Mulder en Mulder, boekingskantoor Mulder en Mulder, Mulder en Mulder kosten, Mulder en Mulder management

Mulder en Mulder
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten