<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Incl. B/M set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw ex BUMAJaman boeken?Jaman is geboren in Deventer en woont daar op dit moment nog steeds. Al enige jaren treedt Jaman met veel succes op in het uitgaansleven van Nederland.

In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is zonder airplay op de radio al meer dan 160.000 keer bekeken! Ter gelegenheid van vaderdag is dit lied in juni 2011 opnieuw uitgebracht als single, maar dit keer landelijk! En met succes want diverse hitlijsten werden gehaald. En inmiddels is het nummer al meer dan 260.000 keer bekeken.

Eind augustus van 2011 verschijnt op zijn nieuwe platenlabel Berk Music de single: “Gewoon weer opnieuw“. Het is een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt.

Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door de karakteristieke stem van Jaman zeer speciaal wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“.

In april van 2012 wordt het eerste CD Album van Jaman aan pers en publiek gepresenteerd. De titel van het album is “In mijn dromen“. Op dit album staan onder andere de hits: “Laat Me Los, Laat Me Vrij“, “Gewoon Weer Opnieuw” en ”Overal Ter Wereld“.

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Bovendien is Jaman een zeer enthousiaste persoonlijkheid die moeiteloos een geweldig “feest” neerzet!


Jaman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jaman: Jaman huren, Jaman inhuren, Jaman boeken, boekingen Jaman, artiestenbureau Jaman, artiestenburo Jaman, prijs Jaman, boekingskantoor Jaman, Jaman kosten, Jaman management