<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
3x45 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 995,- ex btw ex BUMAJelle B boeken?Enthousiasme is de kracht van Jelle B, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is Jelle B te gek. Een show van Jelle B is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door Jelle B worden gespeeld!

Met een breed repertoire weet Jelle B iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. Jelle B is een wandelende Ipod!

In 2010 kwam Jelle zijn eerste single uit: “Vriendinnen“, hierna volgen zijn grootste hit tot nu toe, “De pionier“. Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van “39? van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot “Bliksemschijf“, vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot “Hollandse Nieuwe” waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot “Paradeplaat“. Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!


Jelle B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jelle B: Jelle B huren, Jelle B inhuren, Jelle B boeken, boekingen Jelle B, artiestenbureau Jelle B, artiestenburo Jelle B, prijs Jelle B, boekingskantoor Jelle B, Jelle B kosten, Jelle B management

Jelle B
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten