<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw ex BUMAVinzzent boeken?Vinzzent is al jaren professioneel aan het werk in de muziek als componist en als studiotechnicus. Maar de laatste jaren is hij vooral bekend als zanger. Grote hits scoorde hij met nummers als “Dansé, Dansé”, “Laat me gaan”, “Alles wat ik hebben wil”, “Groen” en natuurlijk het nummer dat voor zijn absolute doorbraak zorgde: “Dromendans”.

In het voorjaar van 2012 verschijnt de single “Niet morgen maar vandaag”.

Met zijn diep warme stem en ‘good looks’ heeft Vinzzent zich ontpopt tot een gerespecteerd live artiest. Menig (vrouwen-) hart gaat sneller kloppen en alle zalen gaan op zijn kop tijdens zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zijn zelfgeschreven nummers. Kortom, Vinzzent is een raspaardje onder de rasartiesten!


Vinzzent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Vinzzent: Vinzzent huren, Vinzzent inhuren, Vinzzent boeken, boekingen Vinzzent, artiestenbureau Vinzzent, artiestenburo Vinzzent, prijs Vinzzent, boekingskantoor Vinzzent, Vinzzent kosten, Vinzzent management