<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 2.795,- ex btw ex BUMAGebroeders Ko boeken?Gebroeders Ko bestaat uit de broers Ton en Gerard Koopmans. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. Niet alleen vinden jonge kinderen de liedjes geweldig ook bij de “oudere” jeugd en het uitgaanspubliek blijkt hun muziek enorm aan te slaan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden.

In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”. Ondanks dat het bij hoge uitzondering om een cover gaat (Basshunter’s – Boten Anna), scoren de Gebroeders Ko er maar liefst twee keer een hit mee, want in december 2006 brengen ze ook de “Sinterklaas boot” uit. Een sinterklaas versie van het nummer. De platen komen respectievelijk op nummer 3 en nummer 2 in de TOP 100 terecht.

De Gebroeders Ko zijn door alle successen en steeds weer originele ideeën regelmatig op televisie te zien, van “Jensen” tot de “Kids Top 20” en bij “De Wereld van K3“.

Najaar 2008 gaan de broers aan de slag met een nummer dat zij eerder voor iemand anders schreven, “Schatje, mag ik je foto?”. De plaat komt uit en is direct een hit, heel feestvierend Nederland zingt mee. Na in 2010 hits te hebben gescoord met “Geef mij de sleutel van je voordeur” en de “Helicopter” verschijnt in het voorjaar van 2011 Wunderbar“!! Verder volgen in de zomer van 2011 de single: “Alleen maar schoenen aan” en tijdens de carnaval van 2012 “Één Bitterbal“.

In de aanloop naar de EK in Polen en de Oekraïne komen de heren met een Oranje knaller, getiteld: “Oranje springt“.

Tien jaar na de release van “Ik heb een toeter op m’n waterscooter” wordt de single in 2012 opnieuw uitgebracht. ”Nog steeds gaat het publiek helemaal los op dit nummer en hele generaties hebben iedere zomer (en winter) weer plezier van dit Ultieme Vakantie nummer, vandaar dat we hebben besloten om er een Rerelease van te maken met een schitterende, in Turkije opgenomen, videoclip” aldus de Gebroeders KO .


Gebroeders Ko boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Gebroeders Ko: Gebroeders Ko huren, Gebroeders Ko inhuren, Gebroeders Ko boeken, boekingen Gebroeders Ko, artiestenbureau Gebroeders Ko, artiestenburo Gebroeders Ko, prijs Gebroeders Ko, boekingskantoor Gebroeders Ko, Gebroeders Ko kosten, Gebroeders Ko management

Gebroeders Ko
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten