<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw ex BUMA


Meer De Dikdakkers boeken:
De Dikdakkers Oranje Show
Artiest voor Kids

De Dikdakkers boeken?Zing mee, dans mee, feest mee………met de Dikdakkers!

Het feestduo Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van het feestduo.Interactie met het publiek staat voorop, tijdens een optreden van de Dikdakkers is stil staan onmogelijk.

Met de Dikdakkers is het een feest……voor jong en oud!

Ook de Dikdakkers komen in de aanloop naar de EK van 2012 met een voetbalhit. Samen met Peter Koelewijn wordt “Klap eens in je handjes” in een Oranje – jasje gestoken.


De Dikdakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Dikdakkers: De Dikdakkers huren, De Dikdakkers inhuren, De Dikdakkers boeken, boekingen De Dikdakkers, artiestenbureau De Dikdakkers, artiestenburo De Dikdakkers, prijs De Dikdakkers, boekingskantoor De Dikdakkers, De Dikdakkers kosten, De Dikdakkers management

De Dikdakkers
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten