<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset of A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw ex BUMAHelemaal Hollands boeken?Carlo en Leo zijn Helemaal Hollands

“WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE!” Deze kreet past helemaal bij de mannen van Helemaal Hollands. Carlo en Leo, bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens, maken er altijd één groot feest van.

Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals: De ober, De arme muzikant, Omdat ie zo mooi is en natuurlijk: Waar is dat feestje, hier is dat feestje! Carlo en Leo, voorheen 2 afzonderlijke zangers, deden in 1999 als duo mee in de Hennie Huisman Soundmixshow. Hierna startten ze samen het duo Move-it, waarmee ze in 2002 de hit “I save the day” scoorden. Na enkele succesvolle jaren besloten ze hun hart te volgen en stapten ze over naar het Nederlandse lied onder een nieuwe naam: Helemaal Hollands. Met een aantal prachtige albums en tal van bekende singles zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Hun spetterende optredens staan altijd garant voor één groot feest!


Helemaal Hollands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Helemaal Hollands: Helemaal Hollands huren, Helemaal Hollands inhuren, Helemaal Hollands boeken, boekingen Helemaal Hollands, artiestenbureau Helemaal Hollands, artiestenburo Helemaal Hollands, prijs Helemaal Hollands, boekingskantoor Helemaal Hollands, Helemaal Hollands kosten, Helemaal Hollands management

Helemaal Hollands
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten