<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.695,- ex btw ex BUMAFrank en Mirella boeken?Frank en Mirella, ‘Een feest der herkenning’.

In 1972 was het Frank Mortiers zijn eerste zinnen zong in ‘Frank en Mirella’ . Oorspronkelijk zong het koppel alleen Engelstalige liedjes. In dat jaar zijn ze ontdekt door Jack Jersey bij een optreden in de Roosendaalse Schouwburg. Hij bood hen een contract aan en raadde hen aan om Nederlandstalig te gaan zingen. De uitgebrachte eerste single “Met Jou Alleen” werd geen hit maar dit zorgde wel voor landelijke naamsbekendheid. In 1973 kwamen de singles “Cher Ami” en “Verliefd, Verloofd, Getrouwd” uit. Deze nummers werden stevige Top-40 hits en hieruit volgden landelijke optredens; op de bühne, televisie en radio. In 1976 scoorden Frank en Mirella met “De Deur Staat Altijd Open” wederom een groot succes. In 1977 scoorden zij hun enige Engelstalige hit “Good Times”. 1981 was het absolute hoogtepunt van hun carrière. De single “De Verzonken Stad”, door Frank zelf vanuit het Duits vertaald, behaalde de 4e plaats in de Nederlandse Top-40, de 3e plaats in de Nationale Hitparade en uiteraard een 1e plaats in de Nederlandse top-10.
De gelijknamige LP werd bijna goud.

In de jaren die volgden, draaide Frank door met zijn Frank en Mirella. Samen met zijn “Mirella’s” werden er vele successen geboekt, waarvan de bekendste “De Vissers Van San Juan”. Frank en Mirella werkten ook 6 jaar samen met Peter Koelewijn als componist/producer, waaruit onder meer de hit “Mykonos” ontstond in 1992.

In het jaar 2012 brachten Frank en Mirella hun laatste full CD uit “Voor Altijd” waarop ook diverse recente hitsingle stonden zoals “Een zomer lang” en “Geef mij de zon, de maan, de sterren”.

Anno 2013 zijn Frank en Mirella niet meer weg te denken van de Nederlandse podia’s. De optredens blijven voor de fans, en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’. Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijke, als regionaal veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee “De verzonken stad”, “Wat ik zou willen”, “Kop of Munt”, “Nou en of love”, ja, allemaal hits van uw Frank en Mirella.


Frank en Mirella boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Frank en Mirella: Frank en Mirella huren, Frank en Mirella inhuren, Frank en Mirella boeken, boekingen Frank en Mirella, artiestenbureau Frank en Mirella, artiestenburo Frank en Mirella, prijs Frank en Mirella, boekingskantoor Frank en Mirella, Frank en Mirella kosten, Frank en Mirella management

Frank en Mirella
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten