<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.195,- ex btw ex BUMARonnie van Bemmel boeken?Ronnie van Bemmel’s eerste single kwam uit in het jaar 2000. Met “Uno Dos Tres” veroverde hij in dat jaar de landelijke uitgaansgelegenheden en stond hij voor het eerst in de hitlijsten.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In dat jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf“, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv. Hij trad op bij het TROS Muziekfeest, het Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en in de Nacht van Oranje. Daarnaast was en is Ronnie veelvuldig te bewonderen op de Nederlandse podia. Ook trad Ronnie op in Afghanistan voor de Nederlandse militairen.

Met zijn singles “Ik zoek een meisje“, “Laat het licht maar uit” en “Jamie“, stond hij in de Mega Top 100.

In 2011 verandert Ronnie van platenlabel. In april van dat jaar verschijnt de eerste single bij Berk Music. De titel van de single was “Weet jij wel“ en werd opgevolgd door “AY, AY, AY, AY“. Twee feestkrakers van jewelste!

Eind 2012 verschijnt er wederom een single van Ronnie. Het grote succes van Tom Jones “Delilah” werd in een nieuw jasje gestoken en op single uitgebracht. Andere artiesten vonden dat zo’n goed idee en deden het zelfde.

Op de bühne voelt Ronnie zich als een vis in het water. Vol overgave en met veel plezier brengt hij zijn show. Een rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden (in binnen- en buitenland) tot een groot succes weet te maken.


Ronnie van Bemmel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ronnie van Bemmel: Ronnie van Bemmel huren, Ronnie van Bemmel inhuren, Ronnie van Bemmel boeken, boekingen Ronnie van Bemmel, artiestenbureau Ronnie van Bemmel, artiestenburo Ronnie van Bemmel, prijs Ronnie van Bemmel, boekingskantoor Ronnie van Bemmel, Ronnie van Bemmel kosten, Ronnie van Bemmel management

Ronnie van Bemmel
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten