<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
Prijs: *
€ 895,- ex btw ex BUMARinus Werrens boeken?Rinus Werrens is een groot talent afkomstig uit het Brabants Breda. Zijn passie is zingen. Na diverse succesvolle optredens in de regio verscheen in 2011 zijn eerste single: “Kun jij me zeggen“.

In 2012 komt de single “MARIA” uit op platenlabel Berk Music. De single staat wekenlang in de mega top100 en staat ook langdurig genoteerd in de Nederlandstalige lijst van RADIONL.

Kenners voorspellen dit jeugdige talent een grote carrière en een gouden toekomst.


Rinus Werrens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Rinus Werrens: Rinus Werrens huren, Rinus Werrens inhuren, Rinus Werrens boeken, boekingen Rinus Werrens, artiestenbureau Rinus Werrens, artiestenburo Rinus Werrens, prijs Rinus Werrens, boekingskantoor Rinus Werrens, Rinus Werrens kosten, Rinus Werrens management

Rinus Werrens
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten