<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
2
Prijs: *
V.a. € 5.995,- ex. btw. en BUMAJan Keizer en Anny Schilder boeken?Jan Keizer en Anny Schilder zijn weer samen. Het is al weer vier jaar geleden dat BZN haar laatste optreden gaf in Ahoy in Rotterdam en ruim 26 jaar geleden dan Anny Schilder BZN verliet.

In november 2009 wordt Jan Keizer door niemand minder dan Mies Bouwman gevraagd om nog één keer samen met Anny Schilder op te treden. In december 2009 staan Jan Keizer en Anny Schilder weer samen op een podium. Het 80 jarige verjaardagsfeest van Mies wordt uitgezonden door de AVRO op Nederland 1. Maar liefst 2,8 miljoen mensen keken naar deze uitzending. Na dit succesvolle optreden was iedereen enthousiast en werd er besloten om weer te gaan samen werken.

In 2010 verscheen de single “Take me to Ibiza” en het album “Together again“. Ook zijn Jan en Anny in dat jaar weer gaan optreden, en met groot succes! Laaiend enthousiaste mensen voor het podium die soms hun tranen van ontroering niet konden bedwingen bij het horen van de BZN klassiekers als: “Mon Amour“, “Don’t say goodbeye“, “Sevilla“, “Lady Mc Corey“, “Oh me oh my“, “Pearlydumm“, “Rockin’ the trolls“, “Chanson d’amour“, “The Old Calahan“, “Le legionaire“, “The Summertime“, “Waltzing Maria“, “La France“, “El Cordobes“, “Yeppa“, “The banjoman“…

Natuurlijk worden ook hun eigen, recente hits niet vergeten tijdens een optreden.


Jan Keizer en Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jan Keizer en Anny Schilder: Jan Keizer en Anny Schilder huren, Jan Keizer en Anny Schilder inhuren, Jan Keizer en Anny Schilder boeken, boekingen Jan Keizer en Anny Schilder, artiestenbureau Jan Keizer en Anny Schilder, artiestenburo Jan Keizer en Anny Schilder, prijs Jan Keizer en Anny Schilder, boekingskantoor Jan Keizer en Anny Schilder, Jan Keizer en Anny Schilder kosten, Jan Keizer en Anny Schilder management