<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 400 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 5.850,- ex btw ex BUMAJannes boeken?Jannes boeken voor uw evenement? Dan maakt u een goede keuze. Jannes is een echte publiekstrekker voor uw evenement. Dit heeft Jannes te danken aan een lange geschiedenis met vele successen. Inmiddels mag Jannes al 12 succesvolle albums op zijn naam zetten. En elke keer weer blijft Jannes ons verrassen maar natuurlijk is zijn herkenbare sound altijd terug te vinden op zijn albums. Die unieke en herkenbare sound kennen de duizenden fans maar al te goed. Die sound kan zich het beste omschrijven als een groot meezing gehalte, vrolijk en soms een beetje zwaarmoedig. Jannes raakt zijn fans door liedjes te schrijven en te zingen die makkelijk gerelateerd kunnen worden aan het echte leven. Elk album heeft Jannes ons weer verrast met verrassende muziekkeuzes. In de afgelopen jaren heeft Jannes dan ook al meer dan 500.000 albums verkocht. Sommige van deze albums zijn ook beloond met gouden of platina albums. Vele singles van deze albums zijn nummer 1 hits geworden en daar mogen de verschillende muziekprijzen dus ook niet ontbreken. Bekijk hier enkele video's van Jannes. Naast deze vele albums mogen de concerten niet ontbreken. Een ander succes van Jannes zijn zijn uitverkochte shows die hij heeft mogen geven in Nederland. Door middel van deze show heeft Jannes duidelijk laten zien dat hij ook bij de A-sterren van Nederland mag worden berekend. De nuchtere zanger uit Drenthe heeft natuurlijk ook een bijnaam: “Koning der Piraten”. Jannes ziet dit zelf als een mooi compliment maar voelt zich niet meer dan iemand anders. “Bij mij is niemand een VIP. Iedereen is gelijk, we doen dit mijn zijn allen.” Naast deze vele shows in beroemde zalen trekt Jannes zowel regionaal als landelijk veel publiek. Gemiddeld treedt Jannes nog meer dan 100 keer per jaar op. Het grote meezinggehalte en veel enthousiasme lukt het Jannes elke keer weer om vanaf minuut één het publiek mee te krijgen. Jannes boeken voor uw evenement is dus eigenlijk een makkelijke keuze.

Door Jannes te boeken voor uw evenement haalt een eigentijdse artiest in huis. Dit was ook de reden van Jannes om over te stappen naar een muzieklabel: Dino Music. Het productieteam bij Dino Music Emile Hartkamp en Norus Padidar weten altijd de juiste sound bij Jannes te krijgen. “Ik ben een gewone jongen en zing over de alledaagse dingen in het leven”, aldus Jannes. “Liedjes waar ik zelf ook naar zou willen luisteren en die herkenbaar zijn. Ik heb daarbij ideeën, waarmee ik naar Norus en Emile ga. Zij weten iedere keer weer hoe ze dat wat ik in mijn hoofd heb moeten vertalen naar liedjes die helemaal passen bij hoe ik ben.” Door Jannes te boeken, boekt u dus een rasartiest op uw evenement.


Jannes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jannes: Jannes huren, Jannes inhuren, Jannes boeken, boekingen Jannes, artiestenbureau Jannes, artiestenburo Jannes, prijs Jannes, boekingskantoor Jannes, Jannes kosten, Jannes management

Jannes
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten