<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Incl. M-/A-set
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 3.000,- ex btw ex BUMAJamai boeken?Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veelbelovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols. Met zijn viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up' stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album ‘Jamai' bereikte al voor de release de gouden status.

Na een fantastische tijd vol solo-optredens, interviews en tv-verschijningen, besloot Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op musicals. Hij speelde in 2005 in de musical ‘Hello Dolly' en won hiermee de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award' voor aanstormend talent.

Vele rollen volgden; in de musical Jesus Christ Superstar speelde Jamai de rol van Simon Zealotus. Alweer wordt Jamai genomineerd tijdens de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award', nu in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical'. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in ‘Musicals in Ahoy'. Daarna was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz'. Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai daarnaast wekelijks een ochtendshow bij


Jamai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jamai: Jamai huren, Jamai inhuren, Jamai boeken, boekingen Jamai, artiestenbureau Jamai, artiestenburo Jamai, prijs Jamai, boekingskantoor Jamai, Jamai kosten, Jamai management