<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 9.995,- ex btw ex BUMAXander de Buisonjé boeken?Nederland leerde Xander kennen bij Volumia!, waar hij als frontman en songschrijver nummers als “Hou Me Vast“, “Het Is Over” en “Afscheid” toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Vanaf 2002 ging Xander solo verder en maakte de studioalbums Hemelsbreed, Succes, Live & Akoestisch en zijn laatste album Uit Liefde. Dat Xander behalve met zijn teksten ook met zijn stem mensen kan raken bewees hij met zijn vertolking van “Zij Gelooft In Mij” tijdens de uitvaartdienst van André Hazes.

In de vijf jaar sinds zijn vorige album heeft Xander zijn horizon flink verbreed, vooral op televisiegebied. Hij werkte mee aan programma’s als Ranking The Stars, Just The Two Of Us en 71° Noord. Vervolgens ontpopte hij zich als presentator in De Vrienden Van Amstel Live en Zij Gelooft In Mij, waarin hij ex-gedetineerden aan de vrouw hielp. Dit jaar staan “De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen” en “Kamer 9” op het programma. Ook komt Xander’s nieuwe single uit. “Muziek en televisie hebben veel overeenkomsten”, verklaart Xander. “Je deelt emoties met het publiek. In allebei kan ik mijn creativiteit kwijt”.


Xander de Buisonjé boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Xander de Buisonjé: Xander de Buisonjé huren, Xander de Buisonjé inhuren, Xander de Buisonjé boeken, boekingen Xander de Buisonjé, artiestenbureau Xander de Buisonjé, artiestenburo Xander de Buisonjé, prijs Xander de Buisonjé, boekingskantoor Xander de Buisonjé, Xander de Buisonjé kosten, Xander de Buisonjé management