<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Illusie show
Tijdsduur:
4x45min.
Geluid:
Tablemagic.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.500,- ex btw ex BUMA


Meer Nick Nielsen Magic round boeken:
Presentatie
Illusie show

Nick Nielsen Magic round boeken?Table magic is een bekend begrip en word vaak ingezet op bedrijfsevenementen. Een goochelaar gaat alle tafels op een evenement langs en laat overal mensen kennis maken met zijn magie. Nick heeft dit op vele honderden evenementen internationaal gedaan en behaalde met deze discipline in Nederland vele prijzen. Nick Nielsen brengt sinds 2009 het begrip Table magic naar een ander level door “Magic in the round te presenteren”. Door dit nieuwe fenomeen is Nick in staat kleine groepen mensen aan elkaar te koppelen en zo ontstaat er een interactieve show die op ieder moment uit te bouwen is of te beëindigen. Tafels zijn niet langer noodzaak en de act is niet langer geïsoleerd en toegespitst op die 3 of 4 mensen aan een tafel. De netwerk functie van dit concept is enorm omdat mensen aan elkaar voorgesteld worden, men raakt met elkaar in gesprek en aan het einde van die magische wervelstorm laat Nick zijn publiek met genoeg gespreksstof achter….This is Guerilla magic!

Nick Nielsen Magic round boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nick Nielsen Magic round: Nick Nielsen Magic round huren, Nick Nielsen Magic round inhuren, Nick Nielsen Magic round boeken, boekingen Nick Nielsen Magic round, artiestenbureau Nick Nielsen Magic round, artiestenburo Nick Nielsen Magic round, prijs Nick Nielsen Magic round, boekingskantoor Nick Nielsen Magic round, Nick Nielsen Magic round kosten, Nick Nielsen Magic round management

Nick Nielsen Magic round
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten