<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Illusie show
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. assistent, Ger Copper en geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 3.500,- ex btw ex BUMA


Meer Nick Nielsen Mindbreakers boeken:
Illusie show
Presentatie

Nick Nielsen Mindbreakers boeken?Samen met Ger Copper is Nick momenteel te zien in het spraakmakende programma “De nieuwe Uri Geller” op SBS6. Ger en Nick hebben een nieuw concept ontwikkeld wat wereldwijd nog nooit eerder te zien is geweest….

Deze act is gebaseerd op het raden van gedachten…. Dit is nu al de meest besproken act van 2010. In deze interactieve show zoeken Ger en Nick de grenzen op van het bovennatuurlijke zonder gevoel voor entertainment te verliezen. Geheimen, herinneringen en dromen….Op subtiele wijze weten de beide heren telkens weer dat te benoemen waar jij aan dacht….

Dus pas op met waar je aan denkt. Deze act is ook op maat qua inhoud aan te passen.


Nick Nielsen Mindbreakers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nick Nielsen Mindbreakers: Nick Nielsen Mindbreakers huren, Nick Nielsen Mindbreakers inhuren, Nick Nielsen Mindbreakers boeken, boekingen Nick Nielsen Mindbreakers, artiestenbureau Nick Nielsen Mindbreakers, artiestenburo Nick Nielsen Mindbreakers, prijs Nick Nielsen Mindbreakers, boekingskantoor Nick Nielsen Mindbreakers, Nick Nielsen Mindbreakers kosten, Nick Nielsen Mindbreakers management

Nick Nielsen Mindbreakers
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten