<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.500,- ex btw ex BUMA


Meer Nick Nielsen boeken:
Illusie show
Illusie show

Nick Nielsen boeken?Door zijn opvallende frisse manier van presenteren kreeg hij ook steeds vaker het verzoek de complete presentatie van een evenement op zich te nemen en dit gaf hem de kans ook op een geheel ander vlak zich te ontwikkelen.

In 2004 volgt Nick, John Williams op presentator van het ochtend magazine LIJN 4 op RTL4. Nick begint aan een mooie uitdaging en tekent een contract bij Endemol en zal uiteindelijk ruim 500 uur live tv maken in 3 jaar tijd. In die drie jaar heeft Nick zich laten coachen door Henny Kaan en Judith Bos en volgde hij diverse opleidingen aan de media academie in Hilversum om zich nog meer te bekwamen als presentator en interviewer.

Momenteel is Nick het gezicht van het programma “Hart voor muziek” onder andere te zien op TROS Sterren.nl en presenteert hij sinds 2009 op verzoek van goede vriend Regi Blinker het vernieuwende internet voetbal lifestyle magazine LAFTV te zien op www.laftv.nl


Nick Nielsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nick Nielsen: Nick Nielsen huren, Nick Nielsen inhuren, Nick Nielsen boeken, boekingen Nick Nielsen, artiestenbureau Nick Nielsen, artiestenburo Nick Nielsen, prijs Nick Nielsen, boekingskantoor Nick Nielsen, Nick Nielsen kosten, Nick Nielsen management

Nick Nielsen
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten