<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.775,- ex btw


Meer Tess Milne boeken:
Meet & Greet

Tess Milne boeken?Via een stage bij Creative Connectors kwam Tess voor het eerst in aanraking met het televisiewereldje.

Door in verschillende commercials te spelen en zich bezig te houden met het maken van filmpjes voor het Hyvesjournaal kreeg ze de smaak direct goed te pakken.

Na een rol in series als SpangaS en A'dam-e.v.a. begon zij in het najaar van 2009 ook aan haar carrière als presentatrice. Zo presenteerde zij de TMF Game Awards ging vanaf 2010 aan de slag als VJ bij TMF.

Hier presenteerde zij programma's als Kijk Dit Nou!, TMF Fresh, TMF Dance en TMF Totally Summer on Tour. Voor dit laatste programma reisde Tess gedurende de zomer van 2010 af naar vakantieoorden als Chersonissos en Salou om verschillende activiteiten te ondernemen met de vakantievierende jongeren.

In januari 2011 maakte Tess de overstap naar MTV Networks, waar zij met haar eigen programma Money Makers een dag in het leven stapt van verschillende mensen met de meest uiteenlopende beroepen. Zo zit zij de ene dag met een topadvocaat in de rechtszaal en loopt ze de andere dag mee met de eigenaar van een tattooshop.

Naast Money Makers presenteert Tess het programma “MTV Was Here”. Hierbij gaat Tess het hele land door opzoek naar alle ins en out op het gebied van muziek, fashion, events en de nieuwste gadgets.

Tussen de opnames van Money Makers en MTV Was Here door, is Tess als presentatrice afgereisd naar Brazilie waar zij meewerkte aan de vierdelige serie "Because I am a Girl Love for Sale". Een MTV programma in samenwerking met Plan Nederland waarin jongeren bewust worden gemaakt van de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden.


Tess Milne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Tess Milne: Tess Milne huren, Tess Milne inhuren, Tess Milne boeken, boekingen Tess Milne, artiestenbureau Tess Milne, artiestenburo Tess Milne, prijs Tess Milne, boekingskantoor Tess Milne, Tess Milne kosten, Tess Milne management

Tess Milne
Follow me on Twitter
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten