<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Meet & Greet
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.200,- ex btwKoert-Jan de Bruijn boeken?Koert-Jan werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ’Goudkust’, ‘GTST’ en de rasechte Amsterdamse musical ’De Jantjes’. Sinds 2008 presenteert Koert-Jan diverse programma’s bij RTL4 zoals het reisprogramma ’Bestemming Nederland’, ‘House Vision’ en ’Ik kom bij je eten’. Sinds 2009 is Koert-Jan ook een samenwerking aangegaan met kinderzender Disney XD (voorheen Jetix) en heeft daarvoor diverse programma’s gepresenteerd zoals ‘Rangers!’, ‘Cluebie’ en ‘Jetix Mega Talent’.

Koert-Jan is ook een veelgevraagde presentator voor de hosting van events. Dit varieert van een productpresentatie voor ‘Lancaster’ tot een award show zoals de ‘Gouden Staart’ uitreiking en van gastheer van een evenement zoals de ‘Safer Internet Day’ en de ‘Denk & Doe Quiz’. Met zijn innemende persoonlijkheid weet Koert-Jan altijd de juiste sfeer te creëren.


Koert-Jan de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Koert-Jan de Bruijn: Koert-Jan de Bruijn huren, Koert-Jan de Bruijn inhuren, Koert-Jan de Bruijn boeken, boekingen Koert-Jan de Bruijn, artiestenbureau Koert-Jan de Bruijn, artiestenburo Koert-Jan de Bruijn, prijs Koert-Jan de Bruijn, boekingskantoor Koert-Jan de Bruijn, Koert-Jan de Bruijn kosten, Koert-Jan de Bruijn management

Koert-Jan de Bruijn
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten