<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Musical
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. technicus en monitor/A-set
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagKim-Lian Musical & Hits  boeken?Kim-Lian is geboren in Beverwijk. Met Latin-American dansende ouders en haar vader zanger in diverse bands, kwam Kim-Lian al vroeg in aanraking met muziek en dans. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze in 2004 haar eerste album en DVD uitbracht en ze vrij snel in binnen- en buitenland bovenaan de hitlijsten stond. Naast haar zangcarrière heeft Kim-Lian zich ondertussen ook weten te manifesteren als presentatrice en actrice.

Zo presenteerde zij wekelijks de Kids top 20 bij Jetix en wordt Kim-Lian veel gevraagd als presentatrice voor diverse groots opgezette media-events, welke ook op televisie te zien zijn geweest. Echter bleef het hier niet bij en wist Kim-Lian ook op theatergebied haar naam te vestigen. Zo speelde ze ondertussen in diverse musicalproducties waaronder Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? en de Kleine Zeemeermin. Voor haar rollen is ze in totaal 4 keer genomineerd geweest voor een Johnny Kraaikamp Musical Award. Verder verleende ze haar stem aan diverse animatiefilms.

In 2006 bracht Kim-Lian haar nieuwe album ‘Just do it’ uit, met zelfgeschreven nummers. Hiervoor werkt Kim-Lian samen met verschillende binnen- en buitenlandse songwriters.

Verder presenteert ze sinds 2007 wekelijks het Jetix programma NKTV en was ze in het theater te zien met de voorstelling Doe Maar. Kim-Lian heeft haar sporen in het theater verdiend. Zo was ze vorig theaterseizoen te zien in de V&V musical Fame. Het afgelopen seizoen speelde ze de rol van Ariel in de swingmusical Footloose van V&V Entertainment, onder regie van Martin Michel.

Momenteel heeft Kim-Lian haar muzikale carrière weer opgepakt. Samen met de Zweedse popster Linda Bengtzing brengt Kim-Lian op 16 oktober de single Not that kinda girl uit.

Haar nieuwe album wordt in 2010 verwacht en wordt uitgebracht bij het label CMM.


Kim-Lian Musical & Hits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kim-Lian Musical & Hits : Kim-Lian Musical & Hits huren, Kim-Lian Musical & Hits inhuren, Kim-Lian Musical & Hits boeken, boekingen Kim-Lian Musical & Hits , artiestenbureau Kim-Lian Musical & Hits , artiestenburo Kim-Lian Musical & Hits , prijs Kim-Lian Musical & Hits , boekingskantoor Kim-Lian Musical & Hits , Kim-Lian Musical & Hits kosten, Kim-Lian Musical & Hits management

Kim-Lian Musical & Hits
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten