<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Muziekinstrumenten
Tijdsduur:
1x45/60min.
Geluid:
Excl. locatie en gestemde vleugel
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagWibi Soerjadi  boeken?Wibi Soerjadi werd in 1970 in Leiden geboren en is van Indonesische afkomst.

Reeds na vier jaar studie bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, deed hij vervroegd eindexamen en behaalde het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding. Wibi Soerjadi heeft verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder; de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag, de eerste prijs op het Nationaal Eurovision Competition for young musicians, de derde prijs op het Internationale Franz Liszt Pianoconcours te Utrecht, de Elisabeth Evertsprijs een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici, Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie en hij heeft als eerste de Edison Classical Music Publieksprijs mogen ontvangen. Wibi Soerjadi heeft vele concerten gegeven in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland waaronder Concertgebouw Amsterdam, Musik Verein en Konzerthaus in Wenen, Musikhalle Hamburg, Valencia, Verona, Berlijn, Beijing, Guan Zhou en de Grote Zaal van Carnegie Hall in New York. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orquesta de Valencia, Orquesta Simfonica Ciudad de Oviedo, het Tchaikovsky Symphony Orchestra Moscow, het Leipzig Gewandhaus Orkest en het London Philharmonic Orchestra. Al zijn CD's en DVD's zijn meervoudig bekroond met goud en platina wat een unicum is in de klassieke muziek. Op 24 september 2005 gaf Wibi Soerjadi op uitnodiging van Disneyland Resort Paris een éénmalig jubileumconcert ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Disneyland Californië in het hart van Disneyland Resort Paris.

In 2006 vierde Wibi Soerjadi zijn 25 jarig jubileum als Concertpianist. Ter gelegenheid van het jubileum jaar gaf Wibi Soerjadi op 19 november het Liszt recital ‘The Art of Franz Liszt’ in de grote zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam. Hij mocht een werk vertolken op de historische Liszt Flügel 576 uit 1862. Eind november 2006 is er een boek verschenen van drs. Ben Daeter met de titel: “Wibi Soerjadi - De Mens, De Kunstenaar”. In december dat jaar verscheen er na een periode van 2 jaar CD-stilte een nieuw Album met de passende titel ‘All Time Classics’. Een bijzonder CD-album waarmee Wibi Soerjadi de drempel verlaagde van klassieke muziek bij een groot en breed publiek.

Een CD-Album met diverse klassieke “toppers” van alle tijden voor iedereen. Op dinsdag 23 januari 2007 werd de compositie “The Spirit of Sunrise” die Wibi Soerjadi heeft geschreven voor dressuuramazone Imke Schellekens-Bartels en haar paard Sunrise, gepresenteerd op het Landgoed “Wulperhorst” aan de landelijke Pers. Vier dagen later behaalde Imke Schellekens-Bartels op zaterdag 27 januari de eerste prijs tijdens de eerste officiële deelname in wedstrijdverband tijdens ‘Jumping Amsterdam’ met haar Kür op de muziek van Wibi Soerjadi.


Wibi Soerjadi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Wibi Soerjadi : Wibi Soerjadi huren, Wibi Soerjadi inhuren, Wibi Soerjadi boeken, boekingen Wibi Soerjadi , artiestenbureau Wibi Soerjadi , artiestenburo Wibi Soerjadi , prijs Wibi Soerjadi , boekingskantoor Wibi Soerjadi , Wibi Soerjadi kosten, Wibi Soerjadi management

Wibi Soerjadi
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten