<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Artiest voor kids
Tijdsduur:
1x45-60min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 400 pers.
Bezetting:
4
Prijs: *
1.995,- ex btw ex BUMA


Meer Cowboys en Indianen Show boeken:
Duo zang
De Dikdakkers Oranje Show

Cowboys en Indianen Show boeken?In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben. De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die de Dikdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

Dus pak je lasso maar en ga met met de Dikdakkers mee op SCHATTENJACHT!

Tijdens de Sinterklaasperiode spelen de Hans en Anton een speciaal kinderprogramma: Het Dikdakkers Pepernotenfeest. Een wervelende kindershow met twee Zwarte Pieten die ook goed kunnen dansen..


Cowboys en Indianen Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Cowboys en Indianen Show: Cowboys en Indianen Show huren, Cowboys en Indianen Show inhuren, Cowboys en Indianen Show boeken, boekingen Cowboys en Indianen Show, artiestenbureau Cowboys en Indianen Show, artiestenburo Cowboys en Indianen Show, prijs Cowboys en Indianen Show, boekingskantoor Cowboys en Indianen Show, Cowboys en Indianen Show kosten, Cowboys en Indianen Show management

Cowboys en Indianen Show
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten