<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
1x4 uur.
Geluid:
n.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.250,- ex btw ex BUMAWillie Oosterhuis boeken?Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk.

Willie Oosterhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Willie Oosterhuis: Willie Oosterhuis huren, Willie Oosterhuis inhuren, Willie Oosterhuis boeken, boekingen Willie Oosterhuis, artiestenbureau Willie Oosterhuis, artiestenburo Willie Oosterhuis, prijs Willie Oosterhuis, boekingskantoor Willie Oosterhuis, Willie Oosterhuis kosten, Willie Oosterhuis management

Willie Oosterhuis
Follow me on Twitter
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten