<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
70s, 80s, 90s, covers
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Bezetting:
5
Prijs: *
V.a. € 2.995,- ex btw ex BUMAFlippen boeken?De optredens van Flippen staan te boek als unieke belevenissen... Het podium is het toneel voor een avond vol actie.

Niet te stuiten en onnavolgbaar zorgt Flippen voor positivie energie en natuurlijk een geweldige avond!

Flippen is humor, meezingen, dansen en springen. Kwaliteit met verschillende leadzangers, instrumentwisselingen en show. En alles is te volgen via grote beeldschermen!

Je komt ogen en oren te kort!


Flippen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Flippen: Flippen huren, Flippen inhuren, Flippen boeken, boekingen Flippen, artiestenbureau Flippen, artiestenburo Flippen, prijs Flippen, boekingskantoor Flippen, Flippen kosten, Flippen management

Flippen
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten