<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Sets in overleg.
Geluid:
Incl. geluid & licht.
Bezetting:
4
Prijs: *
€ 2.595,- ex btw ex BUMAManilla boeken?Al 5 jaar behoort coverband Manilla bij de top van het Nederlandse covercircuit.

Manilla combineert vakmanschap met entertainment en een stijlvolle, enthousiaste presentatie. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsevenement, een festival of een stampvolle feesttent: Manilla weet het publiek te verleiden met haar muziek en op hun eigen unieke manier elk event tot een onvergetelijk feest te maken.

REPERTOIRE COVERBAND MANILLA?

Het repertoire van Manilla is divers en verrassend; van de laatste Top 40 hits tot de mooiste disco-dance classics en van dampende rock tot de beste Nederlandstalige feestknallers. Manilla is niet alleen een geweldige band met heel veel interaktie, maar ook een band die direct de aansluiting met ieder publiek weet te vinden. Voor iedere opdrachtgever is het werken met coverband Manilla altijd weer een feest. De uiterst bekwame crew van technici, een band die zich zeer flexibel altijd en overal opstelt, een fantastische geluid- en lichtshow: het zijn allemaal ingrediënten die van ieder optreden van Manilla een succes maken!


Manilla boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Manilla: Manilla huren, Manilla inhuren, Manilla boeken, boekingen Manilla, artiestenbureau Manilla, artiestenburo Manilla, prijs Manilla, boekingskantoor Manilla, Manilla kosten, Manilla management

Manilla
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten