<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
70s, 80s, 90s, covers
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 2.995,- ex btw ex BUMAMelrose boeken?Melrose live; de bevestiging van talent, kwaliteit en beleving! Elke uithoek in Nederland heeft Melrose al gezien. In alle windrichtingen knalde de succesformatie op het podium en wordt de band gevolgd door een grote groep vaste fans. Een sensatie die je niet mag missen!

Momenteel tourt de band met veel succes door heel Nederland. Maak kennis met de dwaze, humoristische en enthousiaste show van deze vijf mannen. Komische verkleedpartijen en een geweldig repertoire vallen bij jong en oud in de smaak!


Melrose boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Melrose: Melrose huren, Melrose inhuren, Melrose boeken, boekingen Melrose, artiestenbureau Melrose, artiestenburo Melrose, prijs Melrose, boekingskantoor Melrose, Melrose kosten, Melrose management

Melrose
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten