<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Incl. M-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw ex BUMA


Meer Eric Dikeb boeken:
Zanger

Eric Dikeb  boeken?De beste Apres-Ski DJ en zanger van Nederland is nu ook avondvullend te boeken.

Eric Dikeb kan met de zes gouden platen die hij op z'n naam heeft staan moeiteloos een top optreden verzorgen van 30 minuten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Mocht u liever de hele avond van een feest genieten, waarbij het dak eraf gaat en het publiek volledig uit de bol gaat? Boek dan de avondvullende show van Eric Dikeb.

Al sinds 1999 is Eric Dikeb Dè Apres-Ski DJ van Nederland, met vele hits op zijn naam. Wie kent immers niet de feestplaten "De Pizzahut"," Volg de leraar", "ik schreeuw het van de daken" en "Wie laat de hond uit"?

Biografie Eric Dikeb
Eric Dikeb is geboren op 16 november 1970 in Den Haag en opgegroeid in de Schilderswijk.

Hij heeft de lagere school gedaan gevolgd door de Mavo/Havo en haalde zijn Mavo-D diploma.
Eric heeft verschillende dingen gedaan maar vanaf zijn 10e jaar heeft hij al te maken met muziek. Zo zat Eric op jonge leeftijd al bij de fanfare waar hij trompet en trommel speelde.

Later zou Eric dit ook in diverse bandjes gaan doen tot dat hij het leuk begon te vinden om muziek te draaien. Hij werd D.J. en hij presenteerde hierbij een karaokeshow.
De discotheken waar hij veel draaide waren onder andere Malibu in Den Haag, Phenix in Cappele a/d IJssel, The Sound in Haarlem en Blues Brothers in Hillegom. Vanaf zijn 23e begon Eric Dikeb met het geven van een D.J. cursus en kwam hiermee in het programma "U bent aan de beurt" van Peter Jan Rens, dit was tevens het Tv-debuut van Eric.

In dezelfde uitzending debuteerde ook B*E*D en dit werd later een gigantisch succes. Pas in 1995 is Eric begonnen met zingen, dit door een karaokeshow in Spanje, om precies te zijn in Benidorm met het nummer "Stuck on You" van Lionel Richie, waar hij een staande ovatie kreeg toen hij klaar was met zingen.

Buiten Nederland heeft hij ook in Noorwegen, Spanje en België gewoond. In februari 1997 was het dan zover, zijn eerste singletje kwam uit: "Hou me vast" gevolgd door "Wilde rozen" en "Jij bent mijn lichtstraal". In die tussentijd had Eric ook een vast feestcafé gevonden waar hij elke dag zou optreden, genaamd "De Aprés Skihut" en werd hierdoor ongekend populair in heel Rotterdam.

Omdat Rotterdam alleen niet genoeg is neemt hij opnieuw een single op met de Aprés Skiklas "Volg de leraar". Dit nummer wordt een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval '98 hoor je hem ook overal. Later zal blijken dat er meer dan 8.000 exemplaren van zijn verkocht maar omdat de termijn waarin dat gebeurt te lang is zal hij nooit in de hitlijsten verschijnen.

Wegens het grote succes verschijnt er een opvolger van de Apres Ski klas en heet "Is everybody happy". Verder verschijnt de single ook nog op 6 verschillende verzamelalbums. Dit betekent dat er nu ongeveer 50.000 huishoudens zijn die het liedje "Volg de leraar mee kunnen zingen. De bekendste is overigens "De Aprés Skihut CD" van Arcade. Op dit laatste album staat ook "Is everybody happy" en "De vlieger" van Eric Dikeb.

Op 21 juni krijgt Eric een serieuze en officiële fanclub die actief met hem meewerkt. Het ledental groeit met de dag maar dat is nog niet alles want op 20 november krijgt Eric zijn eigen internetsite zoals je deze nu aan het bekijken bent.

Eric zingt nog steeds in de Aprés Skihut alleen wat minder vaak omdat zijn agenda steeds voller staat en omdat hij steeds vaker het land in moet. In januari 1999 kwam er weer een nieuwe single uit: "Er is niets aan". Dit werd groots aangepakt en hij kreeg airplay op Noordzee FM.

Op 1 maart 1999 gaf Eric Dikeb zijn eerste echte grote theaterconcert. Dit concert werd gehouden in het prinses theater in Rotterdam.
Eric werd muzikaal ondersteund door de Eric Dikeb Showband.


Eric Dikeb boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Eric Dikeb : Eric Dikeb huren, Eric Dikeb inhuren, Eric Dikeb boeken, boekingen Eric Dikeb , artiestenbureau Eric Dikeb , artiestenburo Eric Dikeb , prijs Eric Dikeb , boekingskantoor Eric Dikeb , Eric Dikeb kosten, Eric Dikeb management

Eric Dikeb
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten