<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Oktoberfest optreden/show
Tijdsduur:
3x50min.
Geluid:
Tot max. 400 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
3
Prijs: *
€ 1.795,- ex btw ex BUMAAlmraketen boeken?Die Almraketen bestaat uit drie muzikanten die van geen ophouden weten! Als je de CV van die Almraketen bekijkt weet je pas waarom deze heren van feesten houden.

De bandleden van die Almraketen participeerden in grote bands van naam en doen dat nu nog steeds in hun schaarse vrije tijd.

Die Almraketen is een feestband bij uitstek die bratwurstundjodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung” te maken naar the USA!

Dit volkstümliche trio heeft al heel wat grote podias in binnen en buitenland gezien.

De leden van die Almraketen participeerden in grote band zoals Palemiger Spatzen, René Schuman, Huben Buben e.v.a.


Almraketen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Almraketen: Almraketen huren, Almraketen inhuren, Almraketen boeken, boekingen Almraketen, artiestenbureau Almraketen, artiestenburo Almraketen, prijs Almraketen, boekingskantoor Almraketen, Almraketen kosten, Almraketen management

Almraketen
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten