<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Oktoberfest optreden/show
Tijdsduur:
1x5uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot max. 1500 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
€ 4.995,- ex btw ex BUMABayerische Bierfest boeken?Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef !

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest.

Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen.

De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt (Gertrude, Siegfried, Klaus, Günther, Bernd en Stefan), verzorgen een live-optreden van 2 lange sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning.

Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen. De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft.

Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing, overal is aan gedacht. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode !

Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !


Bayerische Bierfest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Bayerische Bierfest: Bayerische Bierfest huren, Bayerische Bierfest inhuren, Bayerische Bierfest boeken, boekingen Bayerische Bierfest, artiestenbureau Bayerische Bierfest, artiestenburo Bayerische Bierfest, prijs Bayerische Bierfest, boekingskantoor Bayerische Bierfest, Bayerische Bierfest kosten, Bayerische Bierfest management

Bayerische Bierfest
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten